2009. november 12., csütörtök
Vagy inkább realisztikus rajzolás? Kinek, ahogy tetszik ;-)

Az emberi agy két alapvetően eltérő gondolkodásmódot használ, az egyik verbális, elemző és sorrendet betartó, míg a másik vizuális, észlelő és ezzel egyidejű gondolkodásra képes. Ez megmagyarázza azt az elképzelést, hogy valaki átvált egy másfajta gondolkodás-, látásmódba és ez által hirtelen képes lesz olyan rajzi ábrázolásra, ami korábban lehetetlennek tűnt.

A bal agyfélteke az ahol leginkább a verbális, elemző gondolkodás történik, míg a jobb agyféltekéhez kötődik a vizuális, észlelő gondolkodás. Ezért is nevezzük jobb agyféltekés rajzolásnak, mert azt az agyféltekénket kell, hogy használjuk ahhoz, hogy élethűen tudjunk rajzolni.

Amire a módszer épül, és amiért garantált, hogy mindenki megtanul rajzolni egy jobb agyféltekés tanfolyam végére az, hogy a rajzolás az egy alapvető készség, ami csak néhány összetevőt igényel.

Ha érdekel téged is a jobb agyféltekés rajzolás, és szeretnél megtanulni realisztikusan rajzolni, de nem tudtad még rávenni magad, hogy elmenj egy ilyen 3-4 napos tanfolyamra, mert nem volt rá időd, nem tudtad megoldani, hogy legyen egyben 4 napod. Vagy nem szeretsz csoportban rajzolgatni, vagy nem is hiszel az egészben.

Akkor lehet, hogy téged érdekel az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam. Olyan ütemben haladhatsz, ahogy neked jól esik, és ahogy tudsz rá időt szakítani. Mélyebb tudást szerezhetsz, mert több technikát, elméletet és gyakorlatot tudok átadni egy online tanfolyamon, mint ami a 3-4 napba belefér. Személyre szabott tanácsokat kaphatsz. A tanfolyam elvégzése után is segítek egy hónapig, így nem maradsz egyedül a kérdéseiddel.

0 megjegyzés:

Elérhetőség

Rajz rendelés, portrérajzolás, valamint az Online rajztanfolyamról érdeklődés: contact@rajzhobby.hu

Iratkozz fel Feedre

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam
Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

Keresés ebben a blogban

Hobby rajz's Fan Box

Online Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam

Online Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Online Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam

Itt tudsz feliratkozni hírlevélre

Add meg az e-mail címed:

Delivered by FeedBurner

Rendszeres olvasók

Üzemeltető: Blogger.