2010. február 4., csütörtök
Tegnap este lettem kész a legújabb rajzommal. Gondolom ismerős a figura, biztos nagyon sokan láttátok már az Avatart. Engem teljesen lenyűgözött a látványvilága, szerintem nagyon-nagyon gyönyörű és ezért a filmért tényleg érdemes elmenni a moziba. Kétszer láttam a filmet, egyszer 2D-ben, aztán 3D-ben. Imax-re még nem jutottam el, mert hónapokra előre elfogytak a jegyek... Nem semmi. Na, hát ez a film ihlette ezt a rajzot, és természetesen a kedvenc szereplőmet vetettem papírra, vagyis Neytirit. Bristol papírra készült a rajz, Bruynzeel B-s grafitceruzákkal. Kaptam egy olyan kérdést valakitől email-ben, hogy a kész rajzaimat meg lehet-e venni. Ha másban is felmerült volna ez a kérdés, a válasz: Igen, ha érdekel egy rajzom, akkor írj nekem egy email-t és megbeszélhetjük. rajz.hobby@gmail.com Ha szeretnél Te is így rajzolni, akár egy hét alatt eljutni a pálcikaembertől az élethű portrérazig, akkor katt ide. Ha egy szép grafitrajzzal szeretnél meglepni valakit, akkor pedig ide kattints.

7 megjegyzés:

  1. tetszik a rajz :) talán az anatómia jobb szeme eyg kicsit fura és én több tónust adtam volna neki elvége mégiscsak kék az egész alak :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi az észrevételeket, mindig van min javítani :-) És örülök, hogy tetszik a rajzom.

    VálaszTörlés
  3. Szia!!!!!
    Szerintem nagyon jó ez a rajz.Ne halas senkire csak rajzolj.azt kívánom neked,hogy szeresd azt amit csinálsz!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Te rohadt jól rajzolsz!!!!!!!!!hozzám képest:)

    VálaszTörlés
  5. Szia. Énis szeretnék Valaha így rajzolni. De még nem nagyon jön össze. Csak a másolás. Simán fejből nem megy. :S Amugy Nagyon Kafa a rajzod, Gratulálok. :) És fojtasd. Szija.:)

    VálaszTörlés

Elérhetőség

Rajz rendelés, portrérajzolás, valamint az Online rajztanfolyamról érdeklődés: contact@rajzhobby.hu

Iratkozz fel Feedre

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam
Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

Keresés ebben a blogban

Hobby rajz's Fan Box

Online Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam

Online Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam
Online Színes Jobb Agyféltekés Tanfolyam

Itt tudsz feliratkozni hírlevélre

Add meg az e-mail címed:

Delivered by FeedBurner

Rendszeres olvasók

Üzemeltető: Blogger.